Pipamae,Geboortelijst- en kidsconceptstore

Pipamae staat voor 'fearlessly authentic' en is opgericht door ons twee Jill en Eva, twee mama’s uit Antwerpen. Een online en offline kids conceptstore en geboortelijst-winkel met een aanbod van producten die door ons zelf getest en goedgekeurd zijn. Hier wordt er gewerkt volledig vanuit onze eigen ervaring en noden als ouders. Comfort, stijl en verbondenheid met het gezin worden samengebracht.

Pipamae biedt een uitgebreid aanbod aan van meer dan 70 merken met grote focus op de geboortelijsten. Collecties voor jongens en meisjes van newborn tot en met 8 jaar, zowel Belgische alsook veel Scandinavische merken. We bieden stylingadvies aan bij het selecteren van kledij en het inrichten van stijlvolle kinderkamers en leefruimtes.

 

Persoonlijke approach en unieke merken, daarvoor moet je bij Pipamae zijn.

 Openingsuren:zondag,maandag: geslotendinsdag: 12-17 uurwoensdag, donderdag en vrijdag: 10-17 uurzaterdag: 10-17 uurLocatie: Lange Lozanastraat 81, 2018 AntwerpenVeel parkeergelegenheid in de Vinkenstraat alsook 1 parkeerplaats voor de deur (kinderwagens, rolstoelgebruikers). Contactinformatie:info@pipamae.com032884133

— fearlessly authentic —

Eco-friendly partners

Personal approach

Inspired by motherhood

Join our community

Sign up for our newsletter